Paine alba proaspata, ambalata sau feliata si ambalata. 300gr, 500gr.
Greutate produs finit 300 gr, 500 gr. +/- 5% la trei ore dupa coacere, -6% dupa 24 de ore, -7% la 48 de ore, -8% la 72 de ore, -9% la 96 de ore.
Prezentare și aspect:
Franzelă albă cu aspect plăcut și uniform. În secțiune, masa de culoare albă, pufoasăa, cu pori uniformi in aluat bine copt, fără urme de făină nefrâmantată sau aluat necopt, ne-umedă la pipăit, de consistență elastică la apăsare.
Miez cu porozitate fină și uniformă, își păstrează prospețimea pe durata termenului de valabilitate.
Coajă lucioasă, de culoare rumen-aurie, netedă, nearsă, se admit mici crapaturi.
Aromă:
Caracteristica pâinii coapte, fără arome străine.
Gust și miros:
Plăcut, caracteristic produsului bine copt, potrivit de sărat. Fără corpuri, gust sau miros străin, de amar, acru sau mucegai.
Tipul de coacere:
Vatră
Valori nutriționale:
Kj/ Kcal
1187/280
Grăsimi (g)
1.4
• din care acizi grași saturați (g)
0.2
Glucide (g)
56.2
• din care zaharuri (g)
0.2
Fibre (g)
21.1
Proteine (g)
9.6
Sare (g)
1.3
Ambalare:
Pentru produsul ambalat și ambalat/feliat – pungi de polipropilenă cu o grosime de 30 de microni cu perforații de maxim 1 mm.
Felierea se face pe mașina de feliat cu bandă de preluare. După feliere produsul este ambalat pe mașina de clipsat HOBA.
Condiții de păstrare:
Ambalaj închis, la loc uscat și răcoros, la temperaturi mai mici de 25°C, umiditate mai mica de 70%.